Werken bij Bincx B.V.

Bincx is een toonaangevende totaalbouwer van agrarische en industriële projecten. Van de prille ontwerpfase tot en met de oplevering, kan Bincx de regie en complete bouw uitvoeren. Met ruim 60 gemotiveerde medewerkers en geavanceerd materieel [eigen staalfabriek, vrachtwagens, kranen en hoogwerkers], worden bouwprojecten in heel Nederland – en ook buiten de landsgrenzen – gerealiseerd. Bincx is toekomstgericht en investeert veel tijd en energie in de status van ‘erkend leerbedrijf’ en biedt mogelijkheden voor stages, werken + leren en werken.

Solliciteer hier

Stage

Het hele proces – van tekenfase tot oplevering – is bij Bincx in eigen beheer en biedt ook stagiaires alle kansen zich te ontwikkelen.

Werken/Leren

Werken bij BINCX kan uitstekend in combinatie met een specifiek gerichte [deel]opleiding.

Werken

Het hele proces – van tekenfase tot oplevering – is bij Bincx in eigen beheer en biedt medewerkers alle kansen zich te ontwikkelen. In voorbereiding van bouwprojecten of de uitvoering daarvan.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je je lef en technisch inzicht in kwijt kunt? Word dan staalmonteur bij BINCX! Jij plaatst het staal, de contouren van hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Ook monteer je prefab betonwanden en kanaalplaatvloeren.

Je gaat op pad met een ploeg van drie of vier man. Natuurlijk hebben we moderne machines en materieel. Dit is allemaal in ons eigen beheer zodat we alles zelf snel en goed geregeld krijgen. Dan kan jij focussen op dat waar jij goed in bent: staalmontage!

Wat wij vragen:

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche
 • Opgeleid tot staalmonteur of leerling monteur

Wat wij bieden

 • Afwisselend werk in binnen- en buitenland
 • Hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Kansen om door te groeien en om van functie te wisselen. Van leerling tot praktijkopleider, lasser of kraanmachinist, alles is bespreekbaar!
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via werken@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Hier is die functie waarin jij je energie en technische vaardigheden helemaal kwijt kunt! Ben jij de vakman waarmee het bouwteam meters maken kan? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de gevelbeplating en panelen op de stalen romp, de staalconstructie. Gaaf werk, want het resultaat van je werk zie je meteen! Wij bouwen hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Zowel voor de agrarische sector als de utiliteitsbouw. In heel Nederland en ook in het buitenland.

Opleiding en ervaring

Voor deze functie is het fijn als je al wat werkervaring hebt. Je bent met je ervaring in de beplatingsmontage dan ook van grote toegevoegde waarde. Maar ook als leerling of beginner ben je van harte welkom om te solliciteren. Dan leiden wij je in de praktijk van alledag op zodat je binnen no-time volledig meedraait. Wil je een opleiding of cursus halen om nog beter te worden in je werk? Daar staan wij helemaal achter. Wij helpen je graag en vergoeden zelfs de opleidingskosten!

Aanpakken én gezelligheid

Bij BINCX zijn we aanpakkers. Maar ontspanning vinden we net zo belangrijk! Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een welverdiende borrel. Ben je sportief aangelegd? Probeer dan maar om je collega’s te verslaan met darten, tafelvoetbal of een stevige pot poolen. Maar dat is nog niet alles! We hopen dat je er ook van houdt om af en toe gezellig met elkaar op stap te gaan. Meerdere keren per jaar gaan we met z’n allen op pad, bijvoorbeeld een stad bezoeken en daar lekker eten en drinken.

Wat wij vragen

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche
 • Opgeleid tot beplatingsmonteur

Wat wij bieden

 • Veel afwisselende beplatingswerkzaamheden in binnen- en buitenland
 • Een hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek
 • Een mooi salaris, in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via werken@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

In deze functie ben je klantgericht en ben je in staat om goed samen te werken met collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van het personeel en materieel. Daarnaast ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle vragen rondom de planning van het transport, materiaal en personeel.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten? Wij zoeken iemand met de volgende kenmerken:

 • Organisatorisch sterk en hebt planmatig inzicht
 • Je kunt goed overweg met de jongens op de bouw
 • Bouwkundig inzicht is een pré
 • Specifieke kennis van systemen is niet nodig, wel is het een must dat je goed met een pc overweg kunt.

Verder ben je stressbestendig en stel je jezelf flexibel op.

Lijkt deze functie jou wat? Solliciteer dan nu!

Bincx is een landelijk opererende onderneming met ruime ervaring op het gebied van industrie en agrarische bouw. Wij bouwen met ongeveer 65 werknemers aan hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Zowel voor de agrarische sector als de utiliteitsbouw. In heel Nederland en ook in het buitenland.

WAT ZEGGEN JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

Bincx is voor mij: een gedreven team en een goede sfeer. Er is aandacht voor elkaar en je krijgt ruimte om door te groeien.

GERRIT
KRAANMACHINIST
gerrit over werken bij bincx

Het leukste aan Bincx vind ik de verantwoordelijkheid die ik vanaf het begin al hier heb gekregen. Daarnaast waardeer ik de goede sfeer en het contact met collega’s.

LISA
 HR MEDEWERKER
lisa over werken bij bincx

Wat ik vooral leuk vind hier is de afwisseling in werk, de gezelligheid en het onderlinge contact. Ik krijg hier veel vrijheid in mijn werk en het contact met klanten vind ik erg leuk.

CORNÉ
PROJECTLEIDER
corne over werken bij bincx